Strandpaviljoen Berkenbosch

Strand Oostkapelle 20 , Oostkapelle

Strandpaviljoen Berkenbosch in Oostkapelle heeft een prachtig uitzicht over de Noordzee. Wat strandpaviljoen Berkenbosch zo speciaal maakt is de aandacht die men ook geeft aan huisdieren. Honden zijn toegestaan en worden voorzien van een schaal water. De ideale plek om lekker met je hond te spelen op het strand en daarna genieten op het terras van het uitzicht. Voor iedere liefhebber is er wel wat te kiezen op de kaart. Je kunt er in de middag heerlijk lunchen en in de avond ook lekker dineren. Veel producten worden huisgemaakt zoals het brood en de verscheidene soepen. Voor de kinderen zijn er verschillende kindergerechten en ook vegetariërs kunnen hier heerlijk eten. Strandpaviljoen Berkenbosch is het gehele jaar geopend en makkelijk te bereiken met de auto. Je kunt in de omgeving betaald parkeren op een parkeerterrein. Read more

Strandpaviljoen Berkenbosch in Oostkapelle heeft een prachtig uitzicht over de Noordzee. Wat strandpaviljoen Berkenbosch zo speciaal maakt is de aandacht die men ook geeft aan huisdieren. Honden zijn toegestaan en worden voorzien van een schaal water. De ideale plek om lekker met je hond te spelen op het strand en daarna genieten op het terras van het uitzicht. Voor iedere liefhebber is er wel wat te kiezen op de kaart. Je kunt er in de middag heerlijk lunchen en in de avond ook lekker dineren. Veel producten worden huisgemaakt zoals het brood en de verscheidene soepen. Voor de kinderen zijn er verschillende kindergerechten en ook vegetariërs kunnen hier heerlijk eten. Strandpaviljoen Berkenbosch is het gehele jaar geopend en makkelijk te bereiken met de auto. Je kunt in de omgeving betaald parkeren op een parkeerterrein.

Strand Oostkapelle 20 , 4356 Oostkapelle

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.