Tweewielercentrum De Keizer

Wilhelminastraat 14, Axel

Tweewielercentrum De Keizer streeft ernaar vakkundig advies te verlenen, om u te helpen bij het vinden van de juiste tweewieler. Door het uitvoeren van een fietsmeting, om de exacte framemaat te bepalen en het aanbieden van een rit op de gewenste tweewieler, zijn wij ervan overtuigd u te voorzien van de perfecte tweewieler. Tweewielercentrum De Keizer bied een groot assortiment van tweewielers aan, zodat de wensen van vele klanten kunnen worden vervuld. Sinds dat Herman de Keizer de nieuwe eigenaar is geworden, heeft Tweewielercentrum De Keizer zich meer op de markt gepositioneerd als distributeur van duurzame fietsen waaronder elektrische en hybride fietsen. Read more

Tweewielercentrum De Keizer streeft ernaar vakkundig advies te verlenen, om u te helpen bij het vinden van de juiste tweewieler. Door het uitvoeren van een fietsmeting, om de exacte framemaat te bepalen en het aanbieden van een rit op de gewenste tweewieler, zijn wij ervan overtuigd u te voorzien van de perfecte tweewieler.Tweewielercentrum De Keizer bied een groot assortiment van tweewielers aan, zodat de wensen van vele klanten kunnen worden vervuld. Sinds dat Herman de Keizer de nieuwe eigenaar is geworden, heeft Tweewielercentrum De Keizer zich meer op de markt gepositioneerd als distributeur van duurzame fietsen waaronder elektrische en hybride fietsen.

  • Fietsenwinkel
  • Terneuzen

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.