Camping Minicamping De Toffe Peer

Weltevredendjk 1, Driewegen

"Het doet ons een genoegen u welkom te heten op Minicamping De toffe peer "Wat weten we nog van het landleven? Wanneer hebt u voor het laatst kunnen luisteren naar de stilte? Kunnen luisteren naar het gekwaak van kikkers in een sloot? Weet u nog hoe drogend hooi in het weiland ruikt? Wanneer werd u voor het laatst gewekt door het kraaien van de haan of door het gerammel van melkbussen? Vergeten? Nog nooit beleefd? Daar is wat aan te doen. Graag willen wij u welkom heten op onze boerencamping". De camping ligt midden tussen de fruitboomgaarden omsloten door een Zeeuwse haag en de oude spoordijk die nu een schitterende natuurwaarde is "Onze minicamping is voorzien van ruime plekken met  6 ampère stroom  uitstekende sanitaire voorzieningen zodat het van het voor- tot het naseizoen prettig toeven is op onze camping. "Graag tot ziens op: minicamping De toffe peer! Read more

"Het doet ons een genoegen u welkom te heten op Minicamping De toffe peer "Wat weten we nog van het landleven? Wanneer hebt u voor het laatst kunnen luisteren naar de stilte? Kunnen luisteren naar het gekwaak van kikkers in een sloot? Weet u nog hoe drogend hooi in het weiland ruikt? Wanneer werd u voor het laatst gewekt door het kraaien van de haan of door het gerammel van melkbussen? Vergeten? Nog nooit beleefd? Daar is wat aan te doen. Graag willen wij u welkom heten op onze boerencamping". De camping ligt midden tussen de fruitboomgaarden omsloten door een Zeeuwse haag en de oude spoordijk die nu een schitterende natuurwaarde is "Onze minicamping is voorzien van ruime plekken met 6 ampère stroom en uitstekende sanitaire voorzieningen zodat het van het voor- tot het naseizoen prettig toeven is op onze camping. "Graag tot ziens op: minicamping De toffe peer!

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.