Camping De Val

Straalweg 5, Zierikzee

Aan de rand van Zierikzee vindt u Camping ‘De Val’. Een gezellige kleine boerencamping welke al vele jaren een begrip is voor een rustige vakantie in Zeeland. Gelegen op een steenworp afstand van duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug, een bedevaartsoord voor duikers uit heel Europa. Voor campers een prima plek voor een onvergetelijk bezoek aan de pittoreske oude binnenstad van Zierikzee! Zeer ruime plaatsen met veel privacy en eigen stroomaansluiting (10A) Op een veld naast de camping hebben we een vijftal camperplaatsen, deze camperplaats heeft een eigen ingang en iedere plaats een stroomaansluiting (4A) Voor groepen is het veld ook te reserveren als 'goepsveld' met overdekte plaats voor spoelbak en droogrekken voor duikuitrusting. Read more

Aan de rand van Zierikzee vindt u Camping ‘De Val’.

Een gezellige kleine boerencamping welke al vele jaren een begrip is voor een rustige vakantie in Zeeland. Gelegen op een steenworp afstand van duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug, een bedevaartsoord voor duikers uit heel Europa. Voor campers een prima plek voor een onvergetelijk bezoek aan de pittoreske oude binnenstad van Zierikzee!

Zeer ruime plaatsen met veel privacy en eigen stroomaansluiting (10A)

Op een veld naast de camping hebben we een vijftal camperplaatsen, deze camperplaats heeft een eigen ingang en iedere plaats een stroomaansluiting (4A)

Voor groepen is het veld ook te reserveren als 'goepsveld' met overdekte plaats voor spoelbak en droogrekken voor duikuitrusting.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.