Strand Vrouwenpolder

Strand Vrouwenpolder, Vrouwenpolder

Het strand van Vrouwenpolder is met 500 meter een van de bredere stranden in de provincie. Bijkomend voordeel? Altijd plek! Read more

Vrouwenpolder

Het dorp Vrouwenpolder is een kleine plaats waarvan het centrum op zo’n 1200 meter lopen van het strand ligt. Het strand van Vrouwenpolder is met 500 meter een van de bredere stranden in de provincie. Bijkomend voordeel? Altijd plek! 

Er zijn voorzieningen als toiletten en een strandwacht aanwezig en, zeker ’s zomers, zijn er genoeg restaurants beschikbaar. Doordat het een iets minder groot strand is, doe je er goed aan om (buiten het hoogseizoen) voor je vertrek de openingstijden van de restaurants te checken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Strand Vrouwenpolder, Vrouwenpolder

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.

Shops

Strandpaviljoen Aloha Beach

Welkom bij Aloha Beach Vrouwenpolder, de meest gezellige beachclub van Zeeland! Geniet van een hapje en een drankje op het strand.

Strand Vrouwenpolder 11, Vrouwenpolder

Strandpaviljoen Aquarius

Aquarius is een klein maar fijn strandhuis uitsluitend aangesloten op de zon. Paulien heeft hier de hoed op en als de wind goed staat trekt Timko zijn...

Strand bij Paal 7000, Vrouwenpolder