Het Zeehuys

10 A Vroonweg, Oostkapelle

Het Zeehuys ligt in Oostkapelle, op slechts 450 m van het strand van Oostkapelle. Het biedt accommodatie aan het strand met een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi. Dit vakantiehuis beschikt over een eigen zwembad, een tuin en gratis privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis heeft 5 slaapkamers, een kabel-tv, een ingerichte keuken met een vaatwasser en een koelkast, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. Voor extra gemak zijn handdoeken en beddengoed beschikbaar tegen een toeslag. Bij het vakantiehuis kunt u gebruikmaken van een sauna. Het Zeehuys ligt op 2,2 km van Vrouwenpolder en op 2,3 km van het strand van Domburg. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 103 km van de accommodatie. Read more

Het Zeehuys ligt in Oostkapelle, op slechts 450 m van het strand van Oostkapelle. Het biedt accommodatie aan het strand met een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi. Dit vakantiehuis beschikt over een eigen zwembad, een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.

Het vakantiehuis heeft 5 slaapkamers, een kabel-tv, een ingerichte keuken met een vaatwasser en een koelkast, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. Voor extra gemak zijn handdoeken en beddengoed beschikbaar tegen een toeslag.

Bij het vakantiehuis kunt u gebruikmaken van een sauna.

Het Zeehuys ligt op 2,2 km van Vrouwenpolder en op 2,3 km van het strand van Domburg. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 103 km van de accommodatie.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.