Eetcafé Kaai 10

Kaai 10, Sluis

Dit knusse en gezellige Eetcafé aan de oude kade, midden in het centrum van Sluis, is een gedroomde plek om even te ontsnappen aan de stress van elke dag. Een gemoedelijke sfeer en een gezonde dosis creativiteit uiten zich niet alleen in de smaakvolle gerechten maar ook in de aankleding. Bij mooie dagen geniet u van een schitterend uitzicht op de Damse Vaart, recht aan de Kaai. Iedereen die ons kent weet dat wij graag veranderen van kaart of entourage. Zo is het elke keer weer een verrassing als u Eetcafé Kaai 10 bezoekt. Read more

Dit knusse en gezellige Eetcafé aan de oude kade, midden in het centrum van Sluis, is een gedroomde plek om even te ontsnappen aan de stress van elke dag. Een gemoedelijke sfeer en een gezonde dosis creativiteit uiten zich niet alleen in de smaakvolle gerechten maar ook in de aankleding. Bij mooie dagen geniet u van een schitterend uitzicht op de Damse Vaart, recht aan de Kaai. Iedereen die ons kent weet dat wij graag veranderen van kaart of entourage. Zo is het elke keer weer een verrassing als u Eetcafé Kaai 10 bezoekt.

  • Sluis

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.