Drukkerij Durenkamp

Weststraat 73, Aardenburg

Sinds 1979 zijn wij uitgegroeid van een eenmanszaakje tot een bedrijf waar acht mensen werk vinden en waar een zeer uiteenlopend assortiment drukwerk kan worden geleverd. Wij maken gebruik van de modernste technieken en zijn er trots op dat ons bedrijf als eerste in Zeeland voldeed aan het keurmerk van de Stichting Interne MilieuZorg. Wij zijn drukker/uitgever van verschillende (streek)bladen, maar ook van boeken. Read more

Sinds 1979 zijn wij uitgegroeid van een eenmanszaakje tot een bedrijf waar acht mensen werk vinden en waar een zeer uiteenlopend assortiment drukwerk kan worden geleverd. Wij maken gebruik van de modernste technieken en zijn er trots op dat ons bedrijf als eerste in Zeeland voldeed aan het keurmerk van de Stichting Interne MilieuZorg. Wij zijn drukker/uitgever van verschillende (streek)bladen, maar ook van boeken.

  • Boeken, muziek & games
  • Sluis

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.