Drogisterij 't Pleintje

Markt 6, Sas van Gent

Wij zijn een drogisterij gevestigd in het centrum van Sas van Gent. In de winkel treft u veel producten aan die vooral gericht zijn op uw gezondheid. Hierbij is voor ons belangrijk dat de producenten kwaliteit leveren door middel van gedegen onderzoek, en controle van de toegepaste inhoudsstoffen. Bij ons vind u dan ook verschillende merken die worden voorgeschreven door natuurgeneeskundig-therapeuten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment professionele haarprodukten, vooral van Indola en L’oreal. Read more

Wij zijn een drogisterij gevestigd in het centrum van Sas van Gent. In de winkel treft u veel producten aan die vooral gericht zijn op uw gezondheid. Hierbij is voor ons belangrijk dat de producenten kwaliteit leveren door middel van gedegen onderzoek, en controle van de toegepaste inhoudsstoffen. Bij ons vind u dan ook verschillende merken die worden voorgeschreven door natuurgeneeskundig-therapeuten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment professionele haarprodukten, vooral van Indola en L’oreal.

  • Beauty & health
  • Terneuzen

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.