Eeterij-Spelerij Vierlinden

Kattendijksedijk 19, Goes

Eeterij - Spelerij Vierlinden in het recreatie gebied de Hollandsche Hoeve te Goes waar kinderen en ouders zich een hele dag kunnen vermaken. Met een bijzondere binnenspeeltuin geheel in het thema “natuur”, lekker klimmen, glijden en springen. Een ruim aangelegde midgetgolfbaan en een gezellige ‘eeterij’ met landelijke terrassen. Hier kunt u genieten van heerlijke lunch en dinergerechten om uw dag compleet te maken! Read more

Eeterij - Spelerij Vierlinden in het recreatie gebied de Hollandsche Hoeve te Goes waar kinderen en ouders zich een hele dag kunnen vermaken. Met een bijzondere binnenspeeltuin geheel in het thema “natuur”, lekker klimmen, glijden en springen. Een ruim aangelegde midgetgolfbaan en een gezellige ‘eeterij’ met landelijke terrassen. Hier kunt u genieten van heerlijke lunch en dinergerechten om uw dag compleet te maken!

  • Actie & avontuur, Eten & drinken, Spel & fun
  • AL
  • Goes
Kattendijksedijk 19, 4463 AL Goes

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.