Strand Dishoek

Strand Dishoek, Dishoek

Het strand van Dishoek is schoon, heeft diverse paviljoens, een mooie natuurrijke omgeving en een goed uitzicht op de schepen die rondom Zeeland varen. Read more

Dishoek

Vlakbij de hoofdstad van Zeeland, Middelburg, ligt het dorpje Dishoek. Het is een klein dorp waarvan het merendeel bestaat uit vakantiehuizen. Een geliefd gebied wat ondanks het fijne strand en alle vakantiehuizen een rustige vakantiebestemming is. 

Het strand van Dishoek is schoon, heeft diverse paviljoens, een mooie natuurrijke omgeving en een goed uitzicht op de schepen die rondom Zeeland varen. Het ligt op een half uur fietsen vanaf het centrum van Middelburg, dus combineer een weekendje weg naar Middelburg eens met een bezoek aan Dishoek.

Strand Dishoek, Dishoek

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.

Shops

Strandpaviljoen Kaapduin

Kaapduin is de leukste strandtent in Dishoek. In de strandtent in Dishoek, voor nét dat beetje extra! Jullie zijn welkom voor een lekkere koffie of ee...

Strand Koudekerke 50, Koudekerke

De Botanist aan Zee

Bij de Botanist aan Zee geniet je van de zon en de zee met een heerlijke borrel, lunch of diner!

Strand Koudekerke 809, Koudekerke